Webshop Close your eyes

Webshop Close your eyes


Pick your goodies & wrap ’em up.

Dat is precies waar het in onze shop om draait. We zoeken enerzijds originele en leuke kadootjes uit en anderzijds bieden we een fantastisch aanbod aan papierwaren en producten aan waarmee je de mooiste pakjes kan maken. Nicky’s liefde voor papier en pastelkleuren komt duidelijk terug in het assortiment. Ze staat dan ook helemaal in voor de keuze van de producten en het reilen en zeilen van de webwinkel. Jeroen maakt prachtige productfoto’s en laat de webwinkel eruit zien als een pareltje. Perfect teamwork as always!

 

afb

 

Naast het eigen huismerk Close your eyes kan je ook producten van andere ontwerpers en labels vinden. We gaan op zoek naar producten met een prachtig design die gepaard gaan met een uitstekende kwaliteit. Zo kan je onder meer producten van het merk Pleased to meet, Marga Marina en Meri Meri vinden. Verder zal je ook tweemaandelijks een nieuw thema in de webwinkel vinden. Hierin vind je producten die perfect te combineren vallen en helemaal binnen het plaatje van ons thema passen. We bijten de spits af met het thema Fiesta. Best toepasselijk voor de opening van onze shop, toch?!

 

banner 1

 

Later nemen we ook de tijd om via ons blog enkele ontwerpers/labels uitgebreid in de kijker te zetten. Altijd leuk om het gezicht en het verhaal achter een merk te leren kennen. Hebben jullie bij het zien van deze prachtige foto’s al zin gekregen om de rest van ons assortiment te ontdekken? We houden je niet langer op, neem maar snel een kijkje in onze webwinkel. Veel winkelplezier! ♡

 

Closeyoureyes