Little things

Little things Gent

Little things

Het is nu zo’n kleine vier maand geleden dat we van start zijn gegaan met Close your eyes. Ik kan je vertellen dat het al die tijd al een ontzettend leuk avontuur is geweest. Toegegeven… In het begin begon ik er aan met een bang hartje. Maar dankzij het vele delen en de support van ieder van jullie bereikte ons mini bedrijfje al snel heel wat nieuwsgierige bezoekers.

 

Tasteful Branding

Tot op de dag van vandaag hebben we al heel wat leuke projecten achter de rug waaraan we met veel plezier hebben gewerkt.  Toch is er eentje dat er voor mij uitspringt. In Gent, meer bepaald Sint-Amandsberg, werd er deze maand een gezellige brunch zaak geopend. Een start-up, mensen die een sprong in het onbekende nemen. Die er als razende wervelwinden alles aan doen om binnen een bepaalde periode hun zaak op en top neer te kunnen zetten. Daar heb ik altijd al zoveel bewondering voor gehad. Het gewoon doen, en kiezen voor iets waar je met heel je hart achter staat.

En wat ben ik trots dat we deel mochten uitmaken van hun parcours. Een logo, het boegbeeld van je zaak. Een beeld dat zoveel moet vertellen en uitstralen waar je zaak voor staat. Geen makkelijke opgave en een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Toch kreeg ik carte blanche van deze twee gedreven dames. Zoveel vertrouwen en een mooier geschenk kan je als vormgever niet krijgen.

logo little things

Little Things wordt gerund door tweelingzussen Tibbe en Melia. Als centraal beeld koos ik voor een ree dat exact de drie pijlers uitstraalt waarvan ik vind dat ze hen helemaal typeren. Elegantie, kracht en gedrevenheid. Laat je bedienen door de enthousiaste lady’s en kom eens genieten van de “little things in life”: Een kopje koffie, ontbijten, kunst… Want dat kan je zeker en vast op dit topadresje.

Oh en als ik nog even iets mag toevoegen.. De American pancakes zijn echt ò-ver-heer-lijk.

Little things Gent

Fotografie door Jeroen de Poorter.

Closeyoureyes