Close your eyes

Illustraties Nicky Dhauwe

Close your eyes

 

Hier is ie dan.. Het allerlaatste blogbericht van it’s me, CocorosieNiet getreurd, laat die tranen maar zitten en haal de confetti maar boven. Want eindelijk mag ik verklappen waar ik al zo lang op zit te wachten…

In januari was het al officieel, werkten we hard achter de schermen en keken we met bloed zweet en tranen uit naar dit moment. Zoals de meesten onder jullie wel al weten werd ik met it’s me, Cocorosie bijgestaan door grafisch ontwerper en fotograaf Jeroen de Poorter, toevallig ook mijn lief. (Ge moet maar chance hebben in ‘t leven hé.)

 

Jeroen de Poorter & Nicky Dhauwe Grafisch ontwerp en illustraties

 

Ondertussen leven we ook onder hetzelfde dak en besloten we eind 2015 de handen in elkaar te slaan en vanaf 2016 een nauwe samenwerking aan te gaan. Het nieuws bereikte al snel wat publiek en zo kregen we -praise the Lord- al enkele mooie opdrachten binnen waar we momenteel aan bezig zijn.

Dat vertraagde uiteraard ook wat de opbouw en online-zetting van onze eigen site. Maar kijk.. Vandaag is het zover!

 

Illustraties Close your eyes

 

Ja, dat ziet u goed! Een nieuwe naam, een nieuwe site, een nieuw logo. 

Met Close your eyes willen we iedereen de kans geven om beroep te doen op onze diensten als illustrator, grafisch ontwerper en fotograaf. Ideeën worden omgezet in projecten die een zeer persoonlijke toets en veelzijdig karakter tonen. Voor ons is dat ook net één van de belangrijkste aspecten die we willen meegeven aan onze klanten. Naast kwaliteit vinden we het een must om een eerder persoonlijke dan commerciële aanpak te hanteren.

 

Huisstijlontwerp Close your eyes

 

Later dit jaar zal ook de webshop opengaan waarin je allerlei producten kan terugvinden ontworpen en gemaakt door Close our eyes.

Schrijf jullie zeker in op Close your eyes en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en de laatste artikelen op de nieuwe blog.

 

Closeyoureyes