Close your eyes | And so the adventure begins
30
post-template-default,single,single-post,postid-30,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,fs-menu-animation-underline,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

And so the adventure begins

Illustratie Nicky Dhauwe close your eyes

And so the adventure begins

Ooh wat is het lang geleden dat ik nog eens een blogbericht schreef.. Vandaag vind ik er eindelijk eens de tijd voor, of nee, maak ik er eindelijk eens de tijd voor. Verven, verhuizen, een eigen label opstarten en tussendoor een cursus bedrijfsbeheer.. Genoeg om de giga chaoot in mij los te laten en als een kip zonder kop heen en weer te laten rennen.

Gelukkig komt er binnenkort wat orde in de chaos.
In 2016 start ik als illustrator en daarnaast staat de opstart van een eigen webshop ook op het programma. Over dat illustrator-gedoe krijg ik soms wel eens de vraag: Maar wat ga je dan precies doen? Wel.. Heel eenvoudig: tekenen, tekenen, tekenen! Voor zowel particulieren die bijvoorbeeld een op maat gemaakt geboortekaartje willen of een portret of een huwelijksaankondiging,…
Voor bedrijven die een extra toets willen toevoegen aan hun huisstijl (denk bijvoorbeeld aan die ene opdracht voor de Burgerij.). Kort gezegd: iedereen die beroep wil doen op mijn tekenkunsten!

Voor al dat geteken heb ik ook een (de allerbeste) partner-in-crime die alles digitaal tot in de puntjes afwerkt en die het grafisch design voor zijn rekening zal nemen. Denk ook aan logo, webdesign, fotografie, alles (of toch héél veel) kan bij Jeroen de Poorter. Beste lief, beste vriend en beste grafisch ontwerper ever! (trust me, ik ben heel kieskeurig.) Binnenkort ook de lancering van zijn site. Spanneeeend!

Toch ben ik nu bijzonder blij om jullie al eens een concreet voorbeeld te tonen van dat illustrator-gedoe. TARARATATAAAA (trompet-ge-jinglejangle).

Opeenstokje, illustratie Nicky Dhauwe

Supertrots ben ik op dit product van opeenstokje. Josan, de lieve dame achter het merk vroeg me om rond het thema Avontuur-Avonduur, gericht naar kinderen, een illustratie te maken. Een superleuk thema waarin ik me heel graag verdiepte. De illustratie was af en Josan deed de rest. En of ik blij ben met het eindresultaat. Ook heel bijzonder te weten dat er kleine avonturiertjes met deze leuke zak zullen rondhuppelen. De Adventure Bag shop je bij opeenstokje.com voor €19,95. Er past met gemak een slaapzak en een lievelingsknuffel in en papa durft er ook nog mee rond te lopen. 😉

Opeenstokje, illustratie Nicky Dhauwe

 

Hopelijk krijgen jullie nu een beter beeld op wat ik zoal kan doen als illustrator. Binnenkort licht ik jullie ook in over de nieuwe naam.. it’s me, Cocorosie zeggen we vaarwel want in 2016 wordt er een nieuw kindeke geboren.

Bestellen maar die leuke Adventure Bag en laat gerust weten wat jij ervan vindt!

Closeyoureyes