Close your eyes | TOP 5 ➳ Webshops voor je interieur
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,fs-menu-animation-underline,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

TOP 5 ➳ Webshops voor je interieur

Top 5 webshops voor je interieur

TOP 5 ➳ Webshops voor je interieur

Ik zie het rondom mij gebeuren…
Links, rechts, voor of achter, ze zijn overal! Vierentwintig, de leeftijd waarop plots al je vrienden alleen gaan wonen of samenwonen. Voor zij die ook heel wat housewarming feestjes voor de deur hebben staan of zelf nog op zoek zijn naar dat ene stuk om hun interieur compleet te maken… Hier stel ik even mijn top 5 interieur webshops voor die stuk voor stuk superfijne adresjes zijn om te vertoeven.

≫ WONENMETLEF ≪
wonenmetlef.nl is misschien wel mijn top der toppers. Een uitgebreid aanbod aan prachtig meubilair maar ook een ruime keuze aan leuke interieur accessoires. Wie houdt van eigentijds design met een industriële toets zal hier niet weten waar eerst te kijken. Het is een Nederlandse webshop maar de verzendkosten naar België zijn al gratis vanaf 50 euro! Een extra reden om hier eens een kijkje te nemen niet waar?!
Ben je op zoek naar een cadeautje maar kan je écht niet kiezen? Bij wonenmetlef kan je al een cadeaubon t.w.v. 10 euro kopen. Zelf heb ik er al eentje geschonken aan m’n hippe schoonmamie! Succes gegarandeerd! 😉

≫ DEENS ≪
deens.nl is een webshop die in 2007 werd opgestart door 2 vriendinnen, Nicole en Suzan. Ze bieden een uitgebreide collectie waarvan de roots van de producten in Denemarken liggen. Ook kan je bij hen hun eigen unieke collectie shoppen die je nergens anders kan vinden. Zelf vind ik het onderdeel ‘woonaccessoires’ het leukst. Hier kan je o.a. leuke opbergdozen, manden, deurknopjes en muurstickers vinden.

≫ VTWONEN ≪
vtwonen.be is één van de grote vissen binnen de webshopwereld. Waarschijnlijk kennen jullie deze wel al door hun shop of hun magazine. Toch kon ik het écht niet maken om deze er van tussen te laten. Naast het supergrote aanbod is vtwonen ook helemaal mee met de laatste trends in interieurland. Maar waarom deze site in mijn top 5 is terecht gekomen heeft nu eens een heel andere reden. Vaak kom ik webshops tegen die een heel groot aanbod aan producten bieden maar raak ik er heel snel ‘verloren’ in. Bij vtwonen heb ik dat niet. Het is zo duidelijk en overzichtelijk wat het webshoppen éxtra leuk maakt. Het is bijna een kunst om zoveel verschillende producten zo overzichtelijk mogelijk te plaatsen. Hierin zijn ze dubbel en dik geslaagd!

Top 5 webshops voor je interieur

≫ ONSZELF ≪
Voor iedereen die een opvallend extraatje wil in zijn interieur zit bij onszelf.be zeker goed! Bij Onszelf kan je namelijk prachtig behangpapier vinden. Ze zijn stuk voor stuk bijzonder mooi en ook voor de kids zijn er heel leuke ontwerpen bij. Zeker de moeite om eens een kijkje te nemen. Zelf hou ik van effen kleuren maar deze leuke prints doen me daar toch wel héél sterk over twijfelen. 🙂 Neem zeker een kijkje want naast behangpapier kan je er onder andere ook tafelkleden en posters vinden.

≫ REWINDDESIGN ≪
Last but not least: Rewind is een webshop die leunt op 2 pijlers: Ecologie & Esthetiek. Deze shop werkt samen met verschillende ontwerpers binnen Europa. Zowel grotere namen als beginnende ontwerpers krijgen hier een plaats in de shop van Rewind. De nadruk ligt op het hergebruiken. Think: recyclable, low waste, fairtrade, … . Dit mooie concept is meer dan een plaatsje waard in mijn top 5.

Closeyoureyes