Close your eyes | showUP ’15
136
post-template-default,single,single-post,postid-136,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,fs-menu-animation-underline,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

showUP ’15

showup2015

showUP ’15

Zaterdagavond, 22 augustus

Ik twijfel. Zou ik morgenvroeg wel om 7u mijn wekker zetten? Oké, het opstaan is eigenlijk geen probleem. Ik doe het! Maar ik zie de lange autorit niet zitten. Ik kijk nog zeker 6 keer op Google Maps naar mijn route. 206 kilometer en 2u 10 minuten rijden. Dat is wel erg ver om alleen in de auto te zitten. En wat als ik verkeerd rij? Maar ik heb m’n GPS en morgen is het zondag dus er is geen verkeer (hopelijk). Je weet maar nooit wat de Antwerpse Ring in petto heeft. Oké ik doe het, het gaat de moeite zijn.. toch?! Nee? Ja? JA, Man up! Ik ga naar showUP!

showUP?

showUP is een tradeshow voor home & gift.
Het is een vakbeurs waar voornamelijk inkopers van woon- en cadeauwinkel, webshops en concept stores naartoe komen. Maar ook pers, media en bloggers (hiephoi) werden uitgenodigd. Het evenement ging door in Expo Haarlemmermeer (dat ligt bij Schiphol). De twee keywords van showUP zijn vernieuwend en uitnodigend. Maar nu wil ik je snel meenemen naar de prachtige sfeer en de unieke settings waar jonge ontwerpers, nieuwe labels en startende designers hun producten voorstellen.

Enter heaven

Wauw! Ik ben echt in het paradijs beland. Ik ben zo blij dat ik naar hier ben gereden. Ik was meteen al mijn trots vergeten dat ik er in één keer, zonder problemen, ben geraakt.
Overdonderd, sprakeloos en een kortsluiting in mijn hoofd. Wat is dat hier allemaal?! ZOOOOVEEL mooie dingen in de meest prachtige settings. Hier kan ik echt elke dag naartoe komen dacht ik. In het begin kreeg je een mooi overzichtelijk en duidelijk plannetje mee. Maar na 2 minuten zat het alweer in m’n tas. Ik liep gewoon als een overgelukkige kip zonder kop van hier naar daar. Ik zette m’n ogen wijd open en deed m’n best om mijn mond niet steeds open te laten vallen. Zoveel moois heb ik op één dag nog NOOIT samen gezien!

Schermafbeelding+2015-08-24+om+11.54.33

218

Tweehonderdachttien!!!, standen. Allemaal om het mooist gepresenteerd. Zelf heb ik er heel veel inspiratie opgedaan en heb ik alvast producten en labels genoteerd die ik later misschien wel in een eigen webshop wil aanbieden. Omdat ik al langer met deze droom zit en ik er nu eindelijk eens werk van wil maken ging ik alvast naar een lezing van Marie Gon: Val op met winkel en webshop. Jaja, naast leuke producten spotten kon je zelfs ook nog wat opsteken van de experts! TOP! In de namiddag gingen er ook nog 2 lezingen door rond social media en trendpresentatie.

Ik was zo enthousiast dat ik zelfs moeite had om er mezelf aan te doen herinneren om foto’s te nemen. Liefst van al wou ik gewoon kijken en genieten. Gelukkig heb ik er toch genoeg genomen om jullie een vleugje van de sfeer te laten opsnuiven. Op bovenstaande foto kan je trouwens de stand bewonderen van NADesign. NA staat voor Net Anders, en dat zijn hun producten ook! Neem maar eens kijkje op hun Facebook. + Ze hebben ook net een webshop gestart.

Wie graag wat wou ventileren of een beetje verfrissing zocht kon dit ook op het buitenterras. Opnieuw werd een prachtige ruimte gecreëerd waar je kon genieten van een koffie, een heerlijk verfrissend drankje of een lekkere hap. Er werden zelfs grote schommels voorzien voor klein en groot.

In de kijker

Voldaan, vol inspiratie en met een goed gevoel keerde ik terug naar huis. Ik kreeg een paar keer de vraag: Welke stand vond jij het leukst? Ik vind het een heel moeilijke vraag en heb met één antwoord zeker niet genoeg. Daarom doe ik deze week een specialleke. Voor de rest van de week zet ik nog elke dag 1 product/bedrijf/ontwerper in de kijker. Wie of wat kom je op de dag zelf te weten. Hou dus zeker de blog goed in het oog.

Oh.. Ik kreeg gisteren ook nog heel leuke, en lekker warme, sokken cadeau. Ze zijn van het merk SOXS en zitten super gemakkelijk! Ze brengen een heel moderne variant van de geitenwollen sokken en bovendien prikken ze helemaal niet. Ik had ze al eerder opgemerkt omdat ik ze zo mooi vond maar nu ik weet dat ze zo heerlijk zitten wil ik er stiekem nog een extra paar. Een must voor de komende winter. Het is one size en er is een vrouwen- en mannenversie. Zelf heb ik een 39 en voor mij zitten ze perfect. Ze zijn ook vrij lang en leuk om te combineren met hoge laarsjes onder een kleedje of leuk rokje.

Closeyoureyes