Team

 Jeroen de Poorter & Nicky Dhauwe Grafisch ontwerp en illustraties

 

Team Close your eyes

Close your eyes is niet zomaar een one (wo)man show, maar rust op een nauwe samenwerking tussen grafisch ontwerper/fotograaf Jeroen de Poorter en illustrator Nicky Dhauwe. Dat het op persoonlijk vlak klikte daar kwamen de twee al snel achter. Ze delen dezelfde interesses en leven sinds kort ook onder hetzelfde dak. Ook op professioneel vlak merkten ze dat ze dezelfde ideeën hebben en zagen ze dat hun stijlen elkaar mooi aanvullen. Ze besloten hun krachten te bundelen en 2016 de handen in elkaar te slaan.

 

Creative designers Jeroen de Poorter en Nicky Dhauwe

 

Wanneer een grafisch ontwerper en illustrator samenzitten die op dezelfde golflengte vertoeven gebeurt er iets magisch. Ideeën worden omgezet in projecten die een zeer persoonlijke toets en veelzijdig karakter tonen. Voor ons is dat ook net één van de belangrijkste aspecten die we willen meegeven aan onze klanten. Naast kwaliteit vinden we het een must om een eerder persoonlijke dan commerciële aanpak te hanteren.

In principe kan iedereen terecht bij Close your eyes. Of het nu gaat om een start-up, een bedrijf dat toe is aan vernieuwing of wil je graag een illustratie op maat voor iemand speciaal? Alles valt te bespreken. Liefst nog met een heerlijke kop koffie erbij. Zin om met ons eens samen te zitten? Neem gerust contact met ons op.